Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

CONCEPTUM LMA TOUCH 75 - Conceptum

CONCEPTUM LMA TOUCH 75

Updated Android,Upgrade Your Boardroom

Υιοθετείται η λύση πλαισίου αφής υπέρυθρων υψηλής απόδοσης με λειτουργίες κατά του μπλοκαρίσματος και κατά των λεκέδων και η λήψη αφής δεν θα επηρεάσει την κανονική γραφή ακόμη και μετά το μπλοκάρισμα του σημείου εκπομπής υπερύθρων ενός σημείου ή πολλαπλών σημείων.
 

Android 11.0

Support windows10,Android,Mac OS, Linux

Αντιθαμβωτικό - αντιχαρακτικό γυαλί

Εμπειρία γραφής αφής 20 σημείων για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών χρηστών, γράφοντας κατά βούληση.

 

2.4G - 5.8G

Smart light and ambient illumination adjustment.

Αντιθαμβωτική/Αντιχαρακτική Οθόνη

Αντιθαμβωτικό, αντιχαρακτικό σκληρυμένο γυαλί (διαπερατότητα ≥ 95%, γυαλάδα (AG) επιφάνεια 90±15, θολότητα 3%-10%, σκληρότητα επιφάνειας ≥ 8H), που πληροί τόσο τις αντιθαμβωτικές όσο και τις απαιτήσεις κατά των γρατσουνιών για tempered glass (πάχος 4mm).

Smart light and ambient illumination adjustment.

Η Οθόνη αισθάνεται έξυπνα τις αλλαγές στο φως και τον φωτισμό περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα οθόνης σε διαφορετικά περιβάλλοντα φωτισμού, να προστατεύει αποτελεσματικά την όραση δασκάλων και μαθητών και να επιτυγχάνει αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας. (προαιρετικός)

 

 

Εμπειρία γραφής αφής 20 σημείων

Εμπειρία γραφής αφής 20 σημείων για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών χρηστών, γράφοντας κατά βούληση.

Υιοθετείται η λύση πλαισίου αφής υπέρυθρων υψηλής απόδοσης με λειτουργίες κατά του μπλοκαρίσματος και κατά των λεκέδων και η λήψη αφής δεν θα επηρεάσει την κανονική γραφή ακόμη και μετά το μπλοκάρισμα του σημείου εκπομπής υπερύθρων ενός σημείου ή πολλαπλών σημείων.
 

 

 

 

Specifications

 
Κατασκευαστής Conceptum Electronics
Color Black
Ports Audio Support MPEG1/2 layer I/II, AAC-Lc, WMA....etc formats Video Support MPEG-2/4, AVS, H.264, H.265, TS, Realmedia...etc video formats; Front port USB2.0*3, TOUCH*1, HDMI*1 Rear port HDMI*2 ,USB2.0*1,USB3.0*1, AV in*1,AV out*1, RJ45*1,,RS232*1,SPDIF out*1,Earphone*1,Touch USB-B *1
Ανάλυση Οθόνης 3840 x 2160
Αντίθεση (τυπική) 4000:1
Γωνία θέασης (οριζόντια / κάθετη) 178/ 178
Μέγεθος Monitor 75”
Τεχνολογία οθόνης LMA
Φωτεινότητα 400cd/㎡
Χρόνος απόκρισης 8ms
Διαστάσεις προϊόντος 1,71cm X 1,025cm
Βάρος 65kg
Backlight DLED
Operating Voltage 100V-240VAC,50/60Hz
Power 320W
RAM 4G
scanning frequency >100Hz/S
Storage 32G
touch points 20points
transfer speed 480Mbps
Version Android 11.0
Working current ≤300mA