Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ CONCEPTUM - Conceptum

Η εταιρεία μας με ευθύνη προς την κοινωνία και την εκπαίδευση ανακοινώνει τα αποτελέσματα αξιολόγησης των σχολείων που θα λάβουν την επιχορήγηση εξοπλισμού. 

Ευχαριστούμε όλα τα σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα που συμμετείχαν στην παρούσα ενέργεια και εγγυόμαστε ότι θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες στο προσεχές μέλλον.

Ευελπιστούμε ο παρεχόμενος εξοπλισμός να είναι ένα μικρό λιθαράκι για την παροχή υψηλότερων υπηρεσιών εκπαίδευσης στα παιδιά μας, τους μελλοντικούς πολίτες της κοινωνίας μας.

  • 1η Επιλογή - 5ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας: EPSON Projector
  • 2η Επιλογή - Ειδικό Γυμνάσιο ΕΠΑΛ Αχαρνών: Διαδραστικός Πίνακας Σταθερής Τοποθέτησης (LMABOARD)
  • 3η Επιλογή - 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ: Printer
  • 4η Επιλογή - Δημοτικό Σχολείο Πολυχνίτου Λέσβου: Φορητό διαδραστικό σύστημα - SMART RAY SLIM
  • 5η Επιλογή - 1o Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας: LED PROJECTOR CONCEPTUM  + Οθόνη προβολής
  • 6η Επιλογή - 1 ΕΚ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: STEAM Advanced KIT
  • 7η Επιλογή - 2ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΠΑΠ: STEAM Advanced KIT
  • 8η Επιλογή - Δ.ΙΕΚ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (ΦΥΛΑΚΩΝ): UPS CONCEPTUM 

Ενημερώστε και άλλους ενδιαφερόμενους